Materiale și îngrijire

Materiale și îngrijire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design danez

Linkurile și închizătorile noastre sunt create de designeri danezi, majoritatea fiind produse în nordul Europei, ceea ce înseamnă că poți fi sigură de cea mai înaltă calitate, la un preț care ți se potrivește.

Linkurile sunt confectionate din argint 925, bronzul cu cel mai fin aliaj și cauciucul X, care este un secret bine păstrat!
Bijuteriile noastre întruchipează tot ceea ce te-ai așteptat de la designul și măiestria daneză. Atemporală, iconică și îndrăzneață, gama de brățări X Jewellery reușește să atingă acel echilibru rar între artistic și funcțional.

 

 

 

 

 

 

 

Cauciuc X

Senzația moale și catifelată a Cauciucului X, alături de argint 925 și bronz, crează contrastul cel mai inspirat pentru brățara perfectă. Mulțumită prețurilor accesibile, poți experimenta gama X Jewellery și crea o brățară care să te reprezinte.

Cum se curăță linkurile din Cauciuc X: Dacă se murdărește, Cauciucul X poate fi ușor curățat cu apă caldă și o cârpă moale. Produsele chimice dure, clorul și înălbitorul vor face culorile tale din cauciuc X să se estompeze și să se dezlipească, așa că te rugăm să le eviți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Argint 925

Respectând sfaturile argintarilor din întreaga lume, la X Jewellery folosim doar argint 925 în linkurile și închizătorile noastre din argint. Deoarece argintul pur este un metal prea moale pentru a fi folosit singur – cel mai bun mod de a folosi acest metal prețios este ca un aliaj cu 92,5% argint pur și 7,5% cupru (sau similar) pentru întărirea argintului.

Pentru a accentua contrastul detaliilor, unele dintre linkurile și închizătorile din argint au fost tratate pentru a da un efect oxidat, un element de care să ții cont în timpul procesului de curățare.

Cum se curăță linkurile și închizătorile din argint: pentru a menține strălucirea argintului 925, pur și simplu lustruiește linkurile cu o cârpă de curățare pentru argint care va conferi metalului un nou luciu. Evită contactul argintului cu clor, înălbitor și substanțe chimice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronz

Un metal cald, rezistent și atemporal, bronzul a fost întotdeauna metalul navigatorilor pentru durabilitatea și rezistența la apă sărată.
Bronzul este un aliaj de cupru și staniu care, împreună, îl fac flexibil și potrivit pentru crearea diferitelor linkuri. Considerat un metal semi-prețios, acesta rămâne foarte economic și, prin urmare, perfect pentru a continua să îmbogățească colecțiile X Jewellery.

Ne place să adăugăm bronz brățărilor noastre, deoarece credem că nu se demodează niciodată și conferă o strălucire aurie verigilor de argint și cauciuc. De asemenea, complimentează orice bijuterii de aur pe care le-ai putea purta, adăugând diversitate colecției tale de bijuterii X.

Cum se curăță linkurile și închizătorile din bronz: Pentru a menține brățara de bronz strălucitoare, îți recomandăm să o cureți regulat cu o cârpă moale de lustruit. Contactul cu substanțe chimice precum clorul și înălbitorul trebuie evitat întotdeauna. Amintește-ți că procentul de cupru conținut în bronz poate provoca oxidare. Pentru a evita acest lucru, urmează sfaturile de curățare sau las-o să se oxideze pentru a da brățării o notă mai personală.