Fundația X

Fundația X

 

X Jewellery își confirmă angajamentul de a sprijini femeile cu lansarea X Foundation.

În calitate de start-up danez, X Jewellery recunoaște cât de important este ca femeile să se sprijine și să se inspire reciproc pe calea succesului individual, oricare ar fi acesta.

X Jewellery a fost lansat în 2013 ca o gamă de brățări modulare interschimbabile concepute pentru a vă spune povestea. Purtând sloganul „Made byYou”, echipa X Jewellery invită femeile să își sărbătorească realizările și pasiunile într-un mod elegant, care transmite independență.

CEO-ul Thu Dieu Thi Pham a descris brățările ca „o modalitate de a reflecta puterea și hotărârea femeilor care aleg să meargă pe propriul lor drum”.

„Fundația este înființată pentru a sprijini femeile cu ambiție, proiecte sau vise centrate pe a face ceva atât pentru ea, cât și pentru ceilalți; un proiect care depășește nevoile sale imediate. Indiferent dacă respectivul beneficiar a creat o organizație caritabilă pentru copiii cu dizabilități, este un astronaut care dorește să exploreze spațiul din motive științifice sau cineva care a creat un magazin de sucuri naturale pentru a îmbunătăți sănătatea comunității locale … nu contează cât de mare sau mic este visul, doar că sunt femei cu o viziune care avantajează pe altcineva. ” A spus Thu.

Fundația X va dona 10% din profiturile anuale ale X Jewellery unei femei/femeilor care au nevoie de sprijin financiar pe parcurs.