Bijuterii personalizate

Bijuterii personalizate

 

X Jewellery creează o nouă direcție, pentru femeia care decide singură, își creează propria lume și proiectează modurile în care se mișcă prin ea.
Aceasta este o bijuterie îndrăzneață pentru femeile îndrăznețe.
Îndrăgostește-te de lumea bijuteriilor de designer personalizate și lasă X Jewellery să spună povestea vieții tale.


Un autoportret pentru încheietura mâinii.

Suntem un brand danez de bijuterii care crede că femeile puternice merită bijuterii puternice; bijuterii personalizate care spun lumii exact cine sunteți. Împrumutând puterea lanțului clasic de ancoră, brățările X Jewellery sunt concepute pentru a fi realizate de tine. Pur și simplu alege-ți linkurile de designer care te reprezintă și începe să proiectezi bijuterii personalizate.

Gama de bijuterii X

Designerii noștri de bijuterii danezi au creat o serie de linkuri de brățări din bronz, argint și cauciuc X. Cu o deschidere în formă de X, fiecare dintre legături poate fi ușor schimbată pentru a se potrivi ținutei, stării de spirit sau ocaziei tale. Rezultatul final – o brățară de designer personalizată, care te diferențiază. Și nu este vorba doar de brățări: linkurile noastre interschimbabile sunt perfecte pentru a fi folosite ca și coliere sau brelocuri. Mulțumită designerilor care lansează noi colecții pe tot parcursul anului, posibilitățile de proiectare a bijuteriilor sunt nelimitate pentru stilul tău personal.