CONCEPTUL NOSTRU

CONCEPTUL NOSTRU

 

Uitați de conceptul de statornic, plictisitor și conformist. Spuneți la revedere la simpla decorare. X Jewellery este o gamă de brățări modulare pentru oameni hotărâți cărora le place să-și urmeze inima și pasiunile.

Spre deosebire de multe dintre brățările modulare de pe piață, gama X Jewellery se bazează pe lanțul clasic de ancoră – un simbol al puterii – ales pentru a reflecta femeile îndrăznețe care văd moda ca o formă de exprimare.

Ca un autoportret pentru încheietura mâinii, fiecare brățară compozabilă este alcătuită dintr-un set de linkuri alese de dvs. pentru a vă spune povestea unică.


Cu o deschidere în formă de X, linkurile brățării pot fi schimbate cu ușurință pentru a se potrivi oricărei situații sau stări de spirit.

Începeți prin a vă crea brățara cu niște linkuri de bază din argint, bronz și cauciuc X. Apoi, după ce ați ales o închizătoare de argint sau bronz, puteți începe să vă personalizați brățara cu linkurile preferate. Puteți da brățării textura care vă place cel mai mult (cauciucată, stralucitoare, netedă etc.) și puteți crea o bijuterie unică.

Pentru cei care caută o brățară completă sau cadoul perfect pentru un prieten important, designerii noștri au creat o gamă de brățări inspirate, care nu necesită niciun fel de asamblare.

LINKURILE

Disponibile în argint, bronz și cauciuc X, linkurile noastre sunt de înaltă calitate și întruchipează un amestec perfect de măiestrie și design danez. Atemporală, iconică și îndrăzneață, gama X Jewellery reușește să creeze acel echilibru rar între stil și funcționalitate. Designul nostru sofisticat dă viață linkului din argint și bronz aparent delicat, dar cu o soliditate care poate rezista la zeci de ani de uzură.

Colecțiile noastre diversificate de brățări, care conțin de la linkuri simple, de bază, până la zodii ingenioase, sunt ingredientul perfect pentru a da o notă personalizată oricărei ținute.

Dacă doriți să aflați mai multe despre materialele pe care le folosim, puteți consulta pagina dedicată: Materiale.