DESPRE NOI

DESPRE NOI

 

Salut! Noi suntem X Jewellery și te ajutăm să-ți creezi cele mai frumoase bijuterii.

Suntem un brand danez de bijuterii de modă contemporană fondat în 2013. Oferim bijuterii de înaltă calitate din argint, bronz și cauciuc la prețuri accesibile. Puterea noastră se regăsește în conceptul nostru personalizabil – deschiderea în formă de X din toate linkurile noastre îți permite să creezi, să schimbi și să rearanjezi brățara pentru a ți se potrivi.

X Jewellery este unic datorită capacității sale de a te face conștientă de bijuterii într-un mod nou, pe măsură ce devii atât designer, cât și purtător în procesul continuu de creare a brățării. Vrem să te simți inspirată prin alegerile creative pe care le faci și modul în care exprimă cine ești și ce dorești – stilistic și în viață.

La nivel mondial suntem prezenți în: SUA, Australia, Danemarca, Olanda, Grecia, Cipru, Italia, UK, Ucraina, Taiwan, Korea, Vietnam și nu numai. Ne bucurăm să fim mai aproape de tine, acum și în România, prin magazinul online.

Bijuteriile noastre sunt pentru tine dacă:

  • îți place sa combini diverse culori și materiale, în funcție de starea ta de spirit, ținutele pe care le porți, evenimentele la care participi
  • îți plac bijuteriile versatile, pe care le poți reînnoi și schimba în fiecare zi
  • preferi bijuteriile ușoare, comode și simplu de purtat 
  • îți dorești o brățară pe care o poți închide fără ajutorul nimănui (cu o singură mână, atat e de simplu!)

Intră în secțiunea de Shop și alege-ti elementele cu care să îți creezi propria brățară, după stilul care te definește. Ai foarte multe opțiuni de personalizare ca să-ți iasă brățara exact așa cum vrei. Te poți inspira din brățările deja create de designerii noștri danezi. Intră aici și vezi modelele create de ei: https://xjewellery.ro/bratari-de-argint/.